OYPG DERNEĞİ ÜYELERİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI’NDA BİR ARAYA GELDİ

Otomotiv Yenileme Pazarı Geliştirme Derneği Olağanüstü Tüzük Değişikliği Genel Kurul Toplantısı, 6 Şubat 2017 Pazartesi günü Sheraton Grand İstanbul Ataşehir’de gerçekleştirildi. Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Sektörü’ne yön veren üye firmalar, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda bir araya gelerek tüzük değişikliğini görüştü. Organizasyona dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

GELİŞEN SEKTÖR, MODERNLEŞEN TÜZÜK

OYPG Derneği Başkanı Mesut URGANCILAR açılış konuşmasında derneğin son dönemde artan faaliyetleri, ve üye sayısına dikkat çekti. Günden güne gelişen otomotiv sektörüne paralel hareket etmek için daha geleceğe dönük, geniş vizyonlu bir tüzüğe ve isme ihtiyaç duyulduğunu belirten URGANCILAR, resmi onayların ardından dernek yeni isminin tüm kamuoyuna duyurulacağını söyledi. Kongre Başkanlık Divanı seçimi sonrası tüzük değişikliği görüşülmesine geçildi. Yeni tüzük maddeleri tek tek okunarak kabul edildi.

PROF. DR. EMRE ALKİN’İN SUNUMU GECEYE RENK KATTI

Akşam yemeğinin ardından Kemerburgaz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emre ALKİN’in sunumuna geçildi. Emre ALKİN’in ‘2017 ve Sonrası: Fırsatlar – Tehditler’ başlığı altında Türkiye ekonomisine yönelik çarpıcı tespitlere yer verdiği sunumu dernek üyeleri tarafından ilgiyle dinlendi. Gece, dernek üyelerinin sorularını tek tek yanıtlayan Prof. Dr. Emre ALKİN’e OYPG Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mesut URGANCILAR’ın plaket takdimi ile son buldu.

Attachment

Yorum Yap